Asiantuntijamme

Olemme rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin ammattilaisia. Työskenneltyämme myös muissa HR:n sekä työ- ja organisaatiopsykologian alan tehtävissä, ymmärrämme laaja-alaisesti niin asiakkaan kuin yksittäisen työntekijänkin tarpeita.

Inka Malmberg-Rajaniemi

Co-Founder, psykologikonsultti
inka@ikigai-assessments.fi | +358 40 9352601

Olen työ- ja organisaatio­psykologiaan suuntautunut psykologi. Erityisosaamistani ovat henkilöarvioinnit, joiden parissa olen työskennellyt useita vuosia. Rekrytointien ohella olen työskennellyt myös työterveyspsykologina – olenkin päässyt tarkastelemaan rekrytointeja ja niiden osuvuutta monesta eri näkökulmasta.

Toimintatapani on liiketoimintalähtöinen ja joustava. Minua motivoikin työssäni mahdollisuus tukea asiakasta osuvien henkilöstövalintojen tekemisessä. Myös ehdokkaiden kohtaaminen ja erilaisten uratarinoiden kuuleminen on työssäni innostavaa. Pyrinkin huomioimaan jokaisen ehdokkaan yksilöllisesti sekä tuottamaan myös ehdokkaalle lisäarvoa oman työni kautta.

Elina Suutarinen

Elina Suutarinen

Co-Founder, psykologikonsultti
elina@ikigai-assessments.fi | +358 40 0784091

Olen rekrytointeihin erikoistunut psykologi. Ydinosaamistani ovat psykologiset henkilöarvioinnit ja suorahaut, joiden parissa olen työskennellyt konsulttina usean vuoden ajan. Lisäksi minulle on kertynyt kokemusta työskentelystä alansa johtavan organisaation rekrytoinneista ja työnantajabrändistä vastaavana HR-asiantuntijana, keskittyen modernien ja kandidaattilähtöisten rekrytointikäytäntöjen kehittämiseen ja johdon rekrytointeihin.

Henkilöarviointi- ja rekrytointityössä minua motivoi psykologisen tiedon soveltaminen työelämän ilmiöihin. Erilaisista toimialoista ja organisaatiokulttuureista oppiminen sekä yksilöllisistä uratarinoista kuuleminen innostaa minua päivästä toiseen. Tämä heijastuu myös toimintatapaani – paneudun jokaiseen toimeksiantoon huolella ja pyrin toimimaan niin asiakkaan kuin ehdokkaankin luotettavana kumppanina läpi toimeksiannon.

LILLI SUNDVIK

Advisor
lilli@ikigai-assessments.fi | +358 50 5110822

Olen kokenut työ –ja organisaatiopsykologi ja yrittäjä. Olen tehnyt väitöskirjani suoritusarvioinnin objektiivisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Erityisosaamistani ovat johdon henkilöarvioinnit ja henkilöarvioinnit transformaatiotilanteissa.

Toimin yrittäjänä Psykologitoimisto Cresco Oy:ssä 20 vuotta, myytyäni sen Opteamille toimin siellä liiketoimintajohtajana ja edelleen Baronan ostettua Opteamin.

Intohimoni on asiakkaan avainhenkilövalintojen ja  transformaation onnistuminen. Siinä minua auttaa oma johtamiskokemus sekä syvä työpsykologinen osaaminen.

Lilli Sundvik Advisor IKIGAI Assessments.
Susanne Simelius.

SUSANNE SIMELIUS

Psykologikonsultti
susanne@ikigai-assessments.fi  | +358 50 5566790

Olen työelämän psykologisista ilmiöistä kiinnostunut konsultti. Ydinosaamistani onkin työ- ja organisaatiopsykologia, johon olen syventynyt niin opinnoissani kuin aiemman työkokemukseni myötä henkilöarvoinnin ja työterveyshuollon parissa. 

Työskentelyäni ohjaa asiakaslähtöisyys ja laatuhakuisuus. Henkilöarvioinnissa minua motivoi asiakasorganisaatioiden kumppanina toimiminen ja arvokkaan lisätiedon tuottaminen onnistuneiden ehdokasvalintojen tueksi. Lisäksi minua innostaa mahdollisuus myötävaikuttaa ehdokkaiden merkityksellisten työurien rakentumiseen.

SANNI KRÖGER

Seniorikonsultti
sanni@ikigai-assessments.fi | +358 40 7388031

Olen kokenut rekrytointien ja suorahaun ammattilainen ja sparraan asiakkaita sekä ehdokkaita työn merkityksellisyyden ja parhaiden osaajien löytämisessä. Nautin asiakkaan kumppanina toimimisesta ja työurallani olen päässyt tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin keskittyen päällikkö-, johtaja- ja vaativiin asiantuntijatehtäviin. Minulla on kokemusta myös rekrytointiprosessien kehittämisestä sekä rekrytointi- ja työnhakuvalmennuksista. Erityisosaamisalueitani ovat rekrytointi, suorahaku, talent management – konsultointi, hakijakokemus, työnantajamielikuva, projektinhallinta sekä rekrytoinnin kehittäminen.

Minua ohjaa aito kiinnostus ihmisiin ja organisaatioihin. Toimintatyylini on myönteinen, ratkaisukeskeinen ja tehokas. Omistaudun jokaiseen toimeksiantoon ja haluan olla mahdollistamassa tärkeitä kohtaamisia ihmisten ja organisaatioiden välillä.

Sanni Kröger Senior consultant IKIGAI Assessments.
Mayling Laihosola Koordinaattori IKIGAI Assessments.

MAYLING LAIHOSOLA

Koordinaattori
mayling@ikigai-assessments.fi | +358 50 5519766

Olen tuleva kasvatustieteen ammattilainen ja monialainen generalisti. Koordinaattorina vastaan henkilöarviointien sujuvasta toteutuksesta ja toimin ehdokkaiden yhteyshenkilönä. Opinnot yleisen ja aikuiskasvatustieteen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni ihmisten toiminnasta ja kokonaisuuksien hallinnasta. Laadukkaan ja yksilöllisen palvelun tarjoaminen on minulle tärkeää ja vahva asiakaspalvelukokemukseni suurissa organisaatioissa on luonut sille hyvän pohjan. Lempeys ja ripeys ohjaavat minua sujuvan yhteistyön toteuttamisessa.

Kaksikielisenä olen aina ollut kiinnostunut erilaisista kulttuureista. Puolet suvustani on Kiinasta, minkä vuoksi sekä Helsinki että Shanghai ovat molemmat lähellä sydäntäni. Shanghaissa nautin sukulaisten seurasta ja suurkaupungin vilinästä ja Helsingissä puolestaan kauniista luonnosta ja arjen rauhallisuudesta.

SAARA LOPONEN

Koordinaattori
saara@ikigai-assessments.fi | +358 50 3372333

Olen kauppatieteiden opiskelija ja tuleva markkinoinnin ammattilainen. Opintojeni kautta olen oppinut yksilöiden mahdollisuudesta vaikuttaa kokonaisten organisaatioiden kehitykseen. Siten olenkin kiinnostunut yksilöiden työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttamisesta onnistuneiden rekrytointien kautta.

Toimin koordinaattorina ja vastaan Maylingin tapaan henkilöarviointien sujuvuudesta ja ehdokaskokemuksien onnistumisesta. Toimintatavoiltani olen toimelias ja huomaavainen. Olen toiminut pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa minua inspiroi erityisesti ihmisten kanssa työskentely. Ulkomailla asuttujen ajanjaksojen seurauksena mielenkiinnon kohteekseni on noussut kulttuurillisen monimuotoisuuden mahdollisuus rikastuttaa yritysten toimintaa.

 

Koordinaattori Saara Loponen.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön