Asiantuntijamme

Olemme rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin ammattilaisia. Työskenneltyämme myös muissa HR:n sekä työ- ja organisaatiopsykologian alan tehtävissä, ymmärrämme laaja-alaisesti niin asiakkaan kuin yksittäisen työntekijänkin tarpeita.

Inka Malmberg-Rajaniemi

Co-Founder, psykologikonsultti
inka@ikigai-assessments.fi | +358 40 9352601

Olen työ- ja organisaatiopsykologiaan suuntautunut psykologi. Erityisosaamistani ovat henkilöarvioinnit sekä valmennukset, joiden parissa olen työskennellyt useita vuosia. Vahvuuteni on laaja näkökulma erilaisiin työelämän ilmiöihin – olen päässyt tarkastelemaan rekrytointien osuvuutta sekä ihmisten motivaatioon ja käyttäytymiseen liittyviä teemoja myös työterveyspsykologin näkökulmasta.

Lähestymistapani on liiketoimintalähtöinen ja joustava. Minua motivoi työssäni yritysten sekä yksilöiden tukeminen psykologisen tiedon kautta. Erityisesti tilanteet, joissa ihminen oivaltaa jotain uutta itsestään keskustelujemme pohjalta tekee työstäni merkityksellistä.

Elina Suutarinen

Elina Suutarinen

Co-Founder, psykologikonsultti
elina@ikigai-assessments.fi | +358 40 0784091

Olen työelämän ilmiöihin erikoistunut psykologi. Suuren osan työurastani olen keskittynyt psykologisiin henkilöarviointeihin ja moderniin rekrytointiin. Näiden lisäksi sydämeni sykkii työyhteisöjen ja yksilöiden valmentamiselle ja työhyvinvoinnin teemoille. 

Laaja-alainen kokemukseni niin psykologikonsultin, työterveyspsykologin kuin HR:n tehtävistä sekä yrittäjyydestä on tuonut minulle laaja-alaista ymmärrystä ja näkemystä työelämän ilmiöistä, erilaisista työkulttuureista ja liiketoiminnoista. Olen saanut kiitosta erityisesti joustavasta, asiakaslähtöisestä ja analyyttisestä toimintatavastani – paneudun jokaiseen projektiin yksilöllisesti ja huolella.

Lilli Sundvik

Advisor
lilli@ikigai-assessments.fi | +358 50 5110822

Olen kokenut työ –ja organisaatiopsykologi ja yrittäjä. Olen tehnyt väitöskirjani suoritusarvioinnin objektiivisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Erityisosaamistani ovat johdon henkilöarvioinnit ja henkilöarvioinnit transformaatiotilanteissa.

Toimin yrittäjänä Psykologitoimisto Cresco Oy:ssä 20 vuotta, myytyäni sen Opteamille toimin siellä liiketoimintajohtajana ja edelleen Baronan ostettua Opteamin.

Intohimoni on asiakkaan avainhenkilövalintojen ja  transformaation onnistuminen. Siinä minua auttaa oma johtamiskokemus sekä syvä työpsykologinen osaaminen.

Lilli Sundvik Advisor IKIGAI Assessments.
Susanne Simelius.

SUSANNE SIMELIUS

Psykologikonsultti
susanne@ikigai-assessments.fi  | +358 50 5566790

Olen työelämän psykologisista ilmiöistä kiinnostunut konsultti. Ydinosaamistani onkin työ- ja organisaatiopsykologia, johon olen syventynyt niin opinnoissani kuin aiemman työkokemukseni myötä henkilöarvoinnin ja työterveyshuollon parissa. 

Työskentelyäni ohjaa asiakaslähtöisyys ja laatuhakuisuus. Henkilöarvioinnissa minua motivoi asiakasorganisaatioiden kumppanina toimiminen ja arvokkaan lisätiedon tuottaminen onnistuneiden ehdokasvalintojen tueksi. Lisäksi minua innostaa mahdollisuus myötävaikuttaa ehdokkaiden merkityksellisten työurien rakentumiseen.

MAYLING LAIHOSOLA

Koordinaattori
mayling@ikigai-assessments.fi | +358 50 5519766

Olen tuleva kasvatustieteen ammattilainen ja monialainen generalisti. Koordinaattorina vastaan henkilöarviointien sujuvasta toteutuksesta ja toimin ehdokkaiden yhteyshenkilönä. Opinnot yleisen ja aikuiskasvatustieteen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni ihmisten toiminnasta ja kokonaisuuksien hallinnasta. Laadukkaan ja yksilöllisen palvelun tarjoaminen on minulle tärkeää ja vahva asiakaspalvelukokemukseni suurissa organisaatioissa on luonut sille hyvän pohjan. Lempeys ja ripeys ohjaavat minua sujuvan yhteistyön toteuttamisessa.

Kaksikielisenä olen aina ollut kiinnostunut erilaisista kulttuureista. Puolet suvustani on Kiinasta, minkä vuoksi sekä Helsinki että Shanghai ovat molemmat lähellä sydäntäni. Shanghaissa nautin sukulaisten seurasta ja suurkaupungin vilinästä ja Helsingissä puolestaan kauniista luonnosta ja arjen rauhallisuudesta.

Mayling Laihosola Koordinaattori IKIGAI Assessments.
Koordinaattori Saara Loponen.

SAARA LOPONEN

Koordinaattori
saara@ikigai-assessments.fi 
| +358 50 3372333 

Olen kauppatieteiden opiskelija ja tuleva markkinoinnin ammattilainen. Opintojeni kautta olen oppinut yksilöiden mahdollisuudesta vaikuttaa kokonaisten organisaatioiden kehitykseen. Siten olenkin kiinnostunut yksilöiden työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttamisesta onnistuneiden rekrytointien kautta.

Toimin koordinaattorina ja vastaan Maylingin tapaan henkilöarviointien sujuvuudesta ja ehdokaskokemuksien onnistumisesta. Toimintatavoiltani olen toimelias ja huomaavainen. Olen toiminut pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa minua inspiroi erityisesti ihmisten kanssa työskentely. Ulkomailla asuttujen ajanjaksojen seurauksena mielenkiinnon kohteekseni on noussut kulttuurillisen monimuotoisuuden mahdollisuus rikastuttaa yritysten toimintaa.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön