Asiantuntijamme

Olemme rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin ammattilaisia. Työskenneltyämme myös muissa HR:n sekä työ- ja organisaatiopsykologian alan tehtävissä, ymmärrämme laaja-alaisesti niin asiakkaan kuin yksittäisen työntekijänkin tarpeita.

Inka Malmberg-Rajaniemi

Co-Founder, psykologikonsultti
inka@ikigai-assessments.fi | 0409352601

Olen työ- ja organisaatio­psykologiaan suuntautunut psykologi. Erityisosaamistani ovat henkilöarvioinnit, joiden parissa olen työskennellyt useita vuosia. Rekrytointien ohella olen työskennellyt myös työterveyspsykologina – olenkin päässyt tarkastelemaan rekrytointeja ja niiden osuvuutta monesta eri näkökulmasta.

Toimintatapani on liiketoimintalähtöinen ja joustava. Minua motivoikin työssäni mahdollisuus tukea asiakasta osuvien henkilöstövalintojen tekemisessä. Myös ehdokkaiden kohtaaminen ja erilaisten uratarinoiden kuuleminen on työssäni innostavaa. Pyrinkin huomioimaan jokaisen ehdokkaan yksilöllisesti sekä tuottamaan myös ehdokkaalle lisäarvoa oman työni kautta.

Elina Suutarinen

Elina Suutarinen

Co-Founder, psykologikonsultti
elina@ikigai-assessments.fi | 0400784091

Olen rekrytointeihin erikoistunut psykologi. Ydinosaamistani ovat psykologiset henkilöarvioinnit ja suorahaut, joiden parissa olen työskennellyt konsulttina usean vuoden ajan. Lisäksi minulle on kertynyt kokemusta työskentelystä alansa johtavan organisaation rekrytoinneista ja työnantajabrändistä vastaavana HR-asiantuntijana, keskittyen modernien ja kandidaattilähtöisten rekrytointikäytäntöjen kehittämiseen ja johdon rekrytointeihin.

Henkilöarviointi- ja rekrytointityössä minua motivoi psykologisen tiedon soveltaminen työelämän ilmiöihin. Erilaisista toimialoista ja organisaatiokulttuureista oppiminen sekä yksilöllisistä uratarinoista kuuleminen innostaa minua päivästä toiseen. Tämä heijastuu myös toimintatapaani – paneudun jokaiseen toimeksiantoon huolella ja pyrin toimimaan niin asiakkaan kuin ehdokkaankin luotettavana kumppanina läpi toimeksiannon.

SANNI KRÖGER

Seniorikonsultti
sanni@ikigai-assessments.fi | 040 738 8031

Olen kokenut rekrytointien ja suorahaun ammattilainen ja sparraan asiakkaita sekä ehdokkaita työn merkityksellisyyden ja parhaiden osaajien löytämisessä. Nautin asiakkaan kumppanina toimimisesta ja työurallani olen päässyt tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin keskittyen päällikkö-, johtaja- ja vaativiin asiantuntijatehtäviin. Minulla on kokemusta myös rekrytointiprosessien kehittämisestä sekä rekrytointi- ja työnhakuvalmennuksista. Erityisosaamisalueitani ovat rekrytointi, suorahaku, talent management – konsultointi, hakijakokemus, työnantajamielikuva, projektinhallinta sekä rekrytoinnin kehittäminen.

Minua ohjaa aito kiinnostus ihmisiin ja organisaatioihin. Toimintatyylini on myönteinen, ratkaisukeskeinen ja tehokas. Omistaudun jokaiseen toimeksiantoon ja haluan olla mahdollistamassa tärkeitä kohtaamisia ihmisten ja organisaatioiden välillä.

MAYLING LAIHOSOLA

Koordinaattori
mayling@ikigai-assessments.fi | 0505519766

Olen tuleva kasvatustieteen ammattilainen ja monialainen generalisti. Koordinaattorina vastaan henkilöarviointien sujuvasta toteutuksesta ja toimin ehdokkaiden yhteyshenkilönä. Opinnot yleisen ja aikuiskasvatustieteen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni ihmisten toiminnasta ja kokonaisuuksien hallinnasta. Laadukkaan ja yksilöllisen palvelun tarjoaminen on minulle tärkeää ja vahva asiakaspalvelukokemukseni suurissa organisaatioissa on luonut sille hyvän pohjan. Lempeys ja ripeys ohjaavat minua sujuvan yhteistyön toteuttamisessa.

Kaksikielisenä olen aina ollut kiinnostunut erilaisista kulttuureista. Puolet suvustani on Kiinasta, minkä vuoksi sekä Helsinki että Shanghai ovat molemmat lähellä sydäntäni. Shanghaissa nautin sukulaisten seurasta ja suurkaupungin vilinästä ja Helsingissä puolestaan kauniista luonnosta ja arjen rauhallisuudesta.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön