Asiantuntijamme

Olemme psykologeja, joilla on vahva tausta ja osaaminen henkilö­arvioinneista. Työskenneltyämme myös muissa HR:n sekä työ- ja organisaatiopsykologian alan tehtävissä, ymmärrämme laaja-alaisesti niin asiakkaan kuin yksittäisen työntekijänkin tarpeita.

Inka Malmberg-Rajaniemi

Co-Founder, psykologikonsultti
inka@ikigai-assessments.fi | 0409352601

Olen työ- ja organisaatio­psykologiaan suuntautunut psykologi. Erityisosaamistani ovat henkilöarvioinnit, joiden parissa olen työskennellyt useita vuosia. Henkilöarviointityön ohella työskentelen työterveyspsykologina – olenkin päässyt tarkastelemaan rekrytointeja ja niiden osuvuutta monesta eri näkökulmasta.

Minua motivoi työssäni ennen kaikkea mahdollisuus tukea asiakasta osuvien henkilöstövalintojen tekemisessä oman asiantuntemukseni kautta. Lisäksi minua motivoi ehdokkaiden itsetuntemuksen lisääminen sekä erilaisten uratarinoiden kuuleminen. Työni on monipuolista ja innostavaa, ja koen olevani henkilöarviointi­konsultin roolissa omien vahvuuksieni äärellä.

Elina Suutarinen

Elina Suutarinen

Co-Founder, psykologikonsultti
elina@ikigai-assessments.fi | 0400784091

Olen rekrytointeihin ja henkilövalintoihin erikoistunut psykologi. Ydinosaamistani ovat psykologiset henkilöarvioinnit, joiden parissa olen työskennellyt usean vuoden ajan. Lisäksi minulle on kertynyt kokemusta työskentelystä alansa johtavan organisaation rekrytoinneista ja työnantajabrändistä vastaavana HR-asiantuntijana, keskittyen erityisesti johdon rekrytointeihin sekä kandidaattilähtöisten rekrytointikäytäntöjen kehittämiseen.

Henkilöarviointityössä minua motivoi psykologisen tiedon soveltaminen työelämän ilmiöihin, asiakkaan kumppanina toimien. Erilaisista toimialoista ja organisaatiokulttuureista oppiminen sekä yksilöllisistä uratarinoista kuuleminen innostaa minua päivästä toiseen. Tapamme tehdä henkilöarviointia on arvojeni mukaista: työssäni pääsen tukemaan sekä työnantajaa että yksilöä ja tarjoamaan korkealaatuista tietoa tärkeiden päätösten tueksi.

MAYLING LAIHOSOLA

Koordinaattori
mayling@ikigai-assessments.fi | 0505519766

Olen tuleva kasvatustieteen ammattilainen ja monialainen generalisti. Koordinaattorina vastaan henkilöarviointien sujuvasta toteutuksesta ja toimin ehdokkaiden yhteyshenkilönä. Opinnot yleisen ja aikuiskasvatustieteen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni ihmisten toiminnasta ja kokonaisuuksien hallinnasta. Laadukkaan ja yksilöllisen palvelun tarjoaminen on minulle tärkeää ja vahva asiakaspalvelukokemukseni suurissa organisaatioissa on luonut sille hyvän pohjan. Lempeys ja ripeys ohjaavat minua sujuvan yhteistyön toteuttamisessa.

Kaksikielisenä olen aina ollut kiinnostunut erilaisista kulttuureista. Puolet suvustani on Kiinasta, minkä vuoksi sekä Helsinki että Shanghai ovat molemmat lähellä sydäntäni. Shanghaissa nautin sukulaisten seurasta ja suurkaupungin vilinästä ja Helsingissä puolestaan kauniista luonnosta ja arjen rauhallisuudesta.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön