IKIGAI Assessments

IKIGAI Assessments syntyi halusta yhdistää perinteisen henkilöarvioinnin laatu ja tieteellisyys moderniin ja ehdokaslähtöiseen toteutukseen.

IKIGAIN TARINA

Me Ikigain perustajat tapasimme työskennellessämme psykologikonsultteina suurissa rekrytointitaloissa. Huomasimme usein pohtivamme, miten henkilöarviointeja voisi toteuttaa inhimillisemmin ja ehdokasystävällisemmin.
 
Yrityksemme nimi ikigai viittaa yhteensopivuuteen yksilön ja hänen ympäristönsä välillä. Ihminen viihtyy ja menestyy parhaiten työssä ja organisaatiokulttuurissa, jotka kohtaavat hänen vahvuuksiensa ja motivaatiotekijöidensä kanssa. Yksisuuntaisen arviointiasetelman sijaan tutkimme henkilöarvioinneissamme molemminpuolista yhteensopivuutta.

TOIMINTAPERIAATTEEMME

Inhimillisyys

Tapamme tehdä henkilöarviointeja ja valmennuksia on inhimillinen: huomioimme työssämme vahvasti paitsi asiakasyritystemme liiketoiminnan lainalaisuuksia, myös yksilön tarpeita, luontaisia taipumuksia ja työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Tiedämme, että työyhteisön hyvinvointi lisää myös tuottavuutta. Kohtaamme työssämme ehdokkaat tai valmennettavat inhimillisesti ja yksilöllisesti.

Asiantuntemus

Tiimimme koostuu psykologikonsulteista, joilla on monipuolista osaamista psykologisista henkilöarvioinneista ja työ- ja organisaatiopsykologian kentältä. Paneudumme yksilöllisesti asiakasyrityksen tilanteeseen, liiketoimintaan ja tarpeisiin ja tuomme työpsykologista tietoa yrityksen johtamisen tueksi. Hyödynnämme niin henkilöarvioinneissamme kuin valmennuksissammekin tutkittuja psykometrisiä arviointimenetelmiä, joilla saadaan objektiivista, luotettavaa tietoa yksilölle luontaisista toimintatavoista ja persoonallisuuden piirteistä.

Uudistavuus

Perustimme Ikigain halusta uudistaa henkilöarviointien alaa tekemällä henkilöarviointien hyödyntämisestä joustavaa ja lisäarvoa tuottavaa paitsi asiakasyritykselle, myös ehdokkaalle. Toimimmekin alallamme suunnannäyttäjänä ehdokaslähtöisessä, asiakkaan työnantajabrändiä vahvistavassa arviointitavassa. Kehitämme yritystämme ja toimintatapojamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen. Tarjoamme työpsykologista osaamistamme myös asiakasyritystemme kehityksen ja kasvun tueksi.

IKIGAI TÄNÄÄN

Saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet tavoitteessamme tuoda lisäarvoa niin rekrytoivalle yritykselle kuin ehdokkaille – sekä asiakkaidemme että ehdokkaidemme tyytyväisyys palveluihimme on huippuluokkaa! Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä erityisesti palvelun ripeydestä, perusteellisuudesta sekä lisäarvosta, jota olemme tuoneet heidän rekrytointipäätöstensä tueksi. Ehdokkaamme ovat taas olleet tyytyväisiä arviointien ja rekrytointien joustavaan toteutukseen sekä siihen, että arviointitulokset ovat syventäneet heidän itsetuntemustaan.
 

Lue lisää asiakkaidemme ja ehdokkaidemme kokemuksista.

HALUATKO OSAKSI TIIMIÄMME?

Kasvumme myötä meillä avautuu säännöllisesti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Lue lisää, millaista on työskennellä IKIGAI:lla ja verkostoidu kanssamme!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön