IKIGAI Assessments

IKIGAI Assessments syntyi halusta yhdistää perinteisen henkilöarvioinnin laatu ja tieteellisyys moderniin ja ehdokaslähtöiseen toteutukseen. 

MISTÄ YRITYKSEMME SAI ALKUNSA?

Me Ikigain perustajat tapasimme työskennellessämme psykologikonsultteina suurissa rekrytointitaloissa. Huomasimme usein pohtivamme, miten henkilöarviointeja ja rekrytointeja voisi toteuttaa yhdistämällä psykologitaustastamme tuleva tieteellisyys ja eettisyys modernin työelämän tarpeisiin. Yrityksemme syntyikin halusta yhdistää laadukas ja tieteellinen toimintatapa ketterään ja ehdokaslähtöiseen toteutukseen.
 
Yrityksemme nimi ikigai viittaa yhteensopivuuteen yksilön ja hänen ympäristönsä välillä. Ihminen viihtyy ja menestyy parhaiten työssä ja organisaatiokulttuurissa, jotka kohtaavat hänen vahvuuksiensa ja motivaatiotekijöidensä kanssa. Painotammekin arvioinneissamme yksisuuntaisen arviointiasetelman sijaan ehdokkaan ominaisuuksien ja haettavan tehtävän yhteensopivuutta.

IKIGAI TÄNÄÄN

Saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet tavoitteessamme tuoda lisäarvoa niin rekrytoivalle yritykselle kuin ehdokkaille – sekä asiakkaidemme että ehdokkaidemme tyytyväisyys palveluihimme on huippuluokkaa! Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä erityisesti palvelun ripeydestä, perusteellisuudesta sekä lisäarvosta, jota olemme tuoneet heidän rekrytointipäätöstensä tueksi. Ehdokkaamme ovat taas olleet tyytyväisiä arviointien ja rekrytointien joustavaan toteutukseen sekä siihen, että he ovat kokeneet päässeensä oppimaan itsestään lisää.

Lue lisää asiakkaidemme ja ehdokkaidemme kokemuksista.

HALUATKO OSAKSI TIIMIÄMME?

Kasvumme myötä meillä avautuu säännöllisesti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Lue lisää, millaista on työskennellä IKIGAI:lla ja verkostoidu kanssamme!

TOIMINTAPERIAATTEEMME

MODERNIUS

Käytössämme on modernit teknologiat ja psykologiset testimenetelmät, jotka mahdollistavat henkilöarvioinnin järjestämisen joustavasti ja luotettavasti, ilman koko päivän vaativaa läsnäoloa.

Olemme erikoistuneet erityisesti niiden kompetenssien arvioimiseen, jotka ennustavat moderneissa työkulttuureissa menestymistä.

Modernissa työelämässä muutos on jatkuvaa ja työroolien on joustettava muutoksen mukana. Nykytilan arvioimisen lisäksi fokusoimme vahvasti myös kehityspotentiaalin arvioimiseen.

EHDOKASLÄHTÖISYYS

Työpaikan vaihto on myös ehdokkaalle iso päätös. Me tahdommekin tarjota ehdokkaalle lisäarvoa varmistamalla, että tehtävä ja työkulttuuri vastaa hänen motivaatiotekijöihinsä.

Toteutamme henkilöarvioinnit valmentavalla otteella ja käymme testituloksia läpi yhdessä ehdokkaan kanssa. Yksisuuntaisen arviointiasetelman sijaan pyrimmekin vastavuoroiseen keskusteluun ja tarjoamaan ehdokkaille lisäarvoa kehittymisensä tueksi.

LAADUKKUUS

Teemme jokaisen henkilöarvioinnin yksilöllisesti ja perusteellisesti. Tutustumme huolellisesti organisaatioonne ymmärtääksemme toimintaympäristönne vaatimukset ja erityispiirteet.

Huomiomme jokaisessa arvioinnissa myös kompetenssit, jotka tutkimusten perusteella ennustavat monenlaisissa työtehtävissä menestymistä.

Henkilöarviointimme tekevät laillistetut psykologit, joilla on pitkä kokemus henkilöarvioinneista sekä psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön