Henkilöarvioinnit

Psykologinen henkilöarviointi tarjoaa syvällistä ja luotettavaa tietoa henkilön motivaatiotekijöistä, vahvuuksista ja kehittämisalueista suhteessa työtehtävään ja työkulttuuriin. Henkilöarvioinnin hyödyntäminen rekrytoinnin yhteydessä auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen rekrytointipäätöksen – monimenetelmäinen henkilöarviointi on tutkitusti paras menetelmä henkilön työ­suoriutumisen ennustamisessa. Henkilöarviointia voidaan hyödyntää myös henkilöstön potentiaalin tunnistamisen ja kehittämisen tukena.

Tunnista sopivin ehdokas

Rekrytointiprosessin osana käytetty henkilöarviointi auttaa tunnistamaan sopivimman ehdokkaan kärkikandidaattien joukosta. Yhteensopivuutta arvioidaan sekä haettavan tehtävän että organisaatiokulttuurin näkökulmasta – peilaamme ehdokkaan vahvuuksia ja motivaatiotekijöistä suhteessa haettavaan tehtävään ja organisaatioon. Hyvä yhteensopivuus näkyy työntekijän hyvinvointina ja tuloksekkaana toimintana, edesauttaen myös organisaation menestystä.

KUPLIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

Käytimme ensimmäistä kertaa henkilöarviointia osana rekrytointia ja koko prosessi meni todella hyvin. Saimme paljon arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi ja IKIGAIn osaaminen ja ammattitaito vakuutti meidät. Voin suositella IKIGAIta lämpimästi.KEHITÄ HENKILÖSTÖÄ

Ihmisen on mahdollista kehittyä loistavaksi alueilla, joihin hänellä on vahvuuksiensa ja motivaatiotekijöidensä myötä luontaisia taipumuksia. Potentiaaliarviointien kautta autamme teitä tunnistamaan nykyisen työntekijänne kompetenssit, hyödyntämättömän potentiaalin sekä menestymistä tukevat ja estävät tekijät.
EHDOKKAIDEn KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME


Raikas, uudenlainen ja mukava kokemus. Hyvä tunnelma keskuteluissa, rauhallinen ympäristö ja mukavat haastattelijat. Aikataulut piti, päivän ohjelma tuli heti selväksi ja sen mukaan edettiin.  Palaute tuli myös nopeasti. Minulle jäi ammattimainen ja hyvä kuva toiminnasta. Kiitos. Pitäkää yllä!”

”Haastattelijat olivat todella ystävällisiä ja rauhallisia. Koin, että sain itse hakijana henkilöarvioinnista paljon irti eikä ainoastaan rekrytoiva yritys. Kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen ja itsepohdiskeluun herättävä kokemus!”

”Arviointiprosessi oli yhtä aikaa haastava ja erittäin mielenkiintoinen. Tulokset ja sparrauskeskustelu auttoivat minua ymmärtämään vahvuuteni myyjänä sekä asiat, joita minun kannattaa tulevaisuudessa kehittää”

”Henkilöarvioinnin sparrauskeskustelu oli todella antoisa ja toi esille asioita persoonastani sekä työstä, joita en tullut itse edes ajatelleeksi. Tämä antoi minulle eväitä tulevaisuuden suunnittelun tueksi!”

 

Miksi hyödyntää HENKILÖARVIOINTEJA rekrytointitilanteessa?

1

Varmistat parhaan mahdollisen rekrytointi­päätöksen ja teet kärkikandidaattien vertailusta helpompaa ja luotettavampaa

2

Minimoit virherekrytoinnin mahdollisuuden

3

Hankit tärkeää lisätietoa henkilön johtamisen ja perehdyttämisen tueksi

4

Varmistat sopiiko henkilö työkulttuuriinne

5

Edesautat uuden työntekijän sitoutumista tarjoamalla hänelle mahdollisuuden varmistaa, vastaako työ hänen motivaatiotekijöitään

6

Tarjoat kärkikandidaateillenne lisää työkaluja oman potentiaalin hyödyntämiseen

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön