KOULUTUKSET

Olemme työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistuneita psykologeja. Koulutamme yrityksiä muun muassa ehdokkaiden objektiivisesta arvioinnista, rekrytointihaastatteluista, ehdokaslähtöisistä rekrytointikäytännöistä, diversiteetin edistämisestä sekä työnantajakuvan kehittämisestä.

Kehitä REKRYTOINTIA

Rekrytointi on haastavaa. Vankallakaan rekrytointiosaajalla ei aina ole riittävästi työkaluja ehdokkaiden objektiiviseen arviointiin tai parhaiden ehdokkaiden houkutteluun. Me tarjoamme tieteellistä tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä yhdisteleviä koulutuksia rekrytointinne kehittämisen tueksi.

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA KOULUTUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

KOULUTAMME ASIAKKAITAMME ESIMERKIKSI SEURAAVISTA TEEMOISTa

  • Ehdokkaiden objektiivinen arviointi
  • Laadukas rekrytointihaastattelu
  • Diversiteetti ja rekrytoinnit
  • Valintakriteerien määrittely rekrytointitilanteessa
  • Tehtävän markkinointi parhaiden osaajien houkuttelun tukena
  • Työnantajakuvan kehittäminen

Räätälöimme koulutuksia tarpeisiinne sopivaksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön