REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT

Toteutamme rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannot puolestanne alusta loppuun. Ripeä, joustava ja ehdokaslähtöinen rekrytointiprosessimme tukee työnantajabrändiänne sekä takaa sen, että löydätte juuri teille sopivan henkilön.

ONNISTU REKRYTOINNISSA

 

Rekrytointi on haastavaa. Vankallakaan rekrytointiosaajalla ei aina ole riittävästi työkaluja ehdokkaiden objektiiviseen arviointiin tai parhaiden ehdokkaiden houkutteluun. Me huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessilla tavoitetaan parhaat osaajat sekä jätämme ehdokkaille miellyttävän kokemuksen rekrytointiprosessistamme.

IKIGAIN REKRYTOINTIPROSESSI

Toteutamme rekrytointeja avoimena rekrytointiprosessina sekä suorahakuna.

Avoimessa rekrytointiprosessissa autamme hakuilmoituksen laadinnassa sekä sopivien markkinointikanavien valinnassa. Moderni ja helppokäyttöinen rekrytointijärjestelmämme tukee työnantajabrändiänne ja on ehdokkaalle helppokäyttöinen. 

Suorahaussa etsimme erilaisia hakustrategioita hyödyntäen tehtävään parhaat osaajat. Suorahaun avulla varmistamme, että tavoitamme myös ne tehtävään sopivat henkilöt, jotka eivät ole aktiivisessa työnhaussa. 

REKRYTOINTIVALMENNUKSET

Valmennamme myös asiakkaitamme rekrytointeihin liittyvistä teemoista. Valmennuksemme tukee organisaationne rekrytointiosaamista ja antaa työkaluja ehdokkaiden objektiiviseen arviointiin, rekrytointihaastatteluun sekä moderneihin rekrytointikäytäntöihin. Valmennamme mielellämme myös diversiteetin edistämisestä sekä työnantajakuvan kehittämisestä. Räätälöimme valmennuksia tarpeisiinne sopivaksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

Juha-Pekka Orava TietoAkseli.

TIETOAKSELIN KOKEMUKSIA rekrytointi- ja SUORAHAKUPALVELUISTAMME

”Käännyn Ikigain ammattilaisten puoleen vaikeissa rekrytoinneissa. Perinteinen rekrytointi vie paljon aikaa ja onnistuminen on epävarmaa. On kustannustehokasta sekä järkevää jättää ammattilaisen harteille potentiaalisten ehdokkaiden kartoitus ja valikointi. Näin voi itse keskittyä olennaiseen.

Sanni nappaa hyvin kiinni ajatuksistani ja ymmärtää helposti ja osuvasti tarpeemme. Yhteistyö on sujuvaa ja arvostan sitä, että hän ottaa projektista vastuun ja patistaa minuakin edistämään asioita.

Tärkeintä on kuitenkin luottamus ja työn laatu! Olemme saaneet priimaa laatua ja tiedän, että Sanni tekee aina parhaansa meidän etuamme ajatellen. Tulokset puhuvatkin puolestaan, kaikki rekrytoinnit ovat onnistuneet, eikä ole tullut huteja. Tiedän kenelle soitan, jos minulla on henkilöstötarpeita.”

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön