REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT

Toteutamme rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannot puolestanne alusta loppuun. Ripeä, joustava ja ehdokaslähtöinen rekrytointiprosessimme tukee työnantajabrändiänne sekä takaa sen, että löydätte juuri teille sopivan henkilön.

ONNISTU REKRYTOINNISSA

 

Rekrytointi on haastavaa. Vankallakaan rekrytointiosaajalla ei aina ole riittävästi työkaluja ehdokkaiden objektiiviseen arviointiin tai parhaiden ehdokkaiden houkutteluun. Me huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessilla tavoitetaan parhaat osaajat sekä jätämme ehdokkaille miellyttävän kokemuksen rekrytointiprosessistamme.

IKIGAIN REKRYTOINTIPROSESSI

Toteutamme rekrytointeja avoimena rekrytointiprosessina sekä suorahakuna.

Avoimessa rekrytointiprosessissa autamme hakuilmoituksen laadinnassa sekä sopivien markkinointikanavien valinnassa. Moderni ja helppokäyttöinen rekrytointijärjestelmämme tukee työnantajabrändiänne ja on ehdokkaalle helppokäyttöinen. 

Suorahaussa etsimme erilaisia hakustrategioita hyödyntäen tehtävään parhaat osaajat. Suorahaun avulla varmistamme, että tavoitamme myös ne tehtävään sopivat henkilöt, jotka eivät ole aktiivisessa työnhaussa. 

Henkilöarvioinnit.

REKRYTOINTIVALMENNUKSET

Valmennamme myös asiakkaitamme rekrytointeihin liittyvistä teemoista. Valmennuksemme tukee organisaationne rekrytointiosaamista ja antaa työkaluja ehdokkaiden objektiiviseen arviointiin, rekrytointihaastatteluun sekä moderneihin rekrytointikäytäntöihin. Valmennamme mielellämme myös diversiteetin edistämisestä sekä työnantajakuvan kehittämisestä. Räätälöimme valmennuksia tarpeisiinne sopivaksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön