Tulossa henkilöarviointiin?

Työnantajien keskuudessa henkilöarvioinnin hyödyistä harvoin kiistellään, mutta toisinaan ehdokkaista arviointiprosessi saattaa tuntua jännittävältä ja työläältä. Kiinnitämmekin erityistä huomiota siihen, että henkilöarvointi olisi mielekäs ja lisäarvoa tuottava kokemus myös Sinulle.

 

TERVETULOA HENKILÖARVIOINTIIN!

Henkilöarviointi on erinomainen mahdollisuus oppia itsestäsi lisää: saat arvioinnissamme objektiivista tietoa omista vahvuuksistasi ja kehittämisalueistasi sekä apuja omien motivaatiotekijöidesi selkeyttämiseen. Tahdomme varmistaa, että saat arvioinnista mahdollisimman paljon lisäarvoa. Jokaiseen arviointiimme kuuluu sparrauskeskustelu, jossa pääset käymään arviointituloksiasi kattavasti läpi arvioinnista vastanneen psykologikonsultin kanssa.

Miten valmistautua?

Osallistuessasi meidän toteuttamaamme henkilöarviointiin, voit tehdä lähes kaikki tehtävät kotoa käsin etänä. Tarkempia ohjeita tehtävien tekemiseen ja muihin käytäntöihin saat meiltä sähköpostitse. 

Tärkein ohje, jonka henkilöarviointiin osallistuvalle voi antaa, on ole oma itsesi. Henkilöarviointi on kattava kokonaisuus, joten tietynlaisen vaikutelman luominen on vaikeaa toteuttaa johdonmukaisesti. On sekä työnantajan että sinun etusi, että saamme sinusta arvioinnissa oikean kuvan. Näin voimme aidosti arvioida tehtävän sopivuutta sinulle sekä jäsentää sitä, miten ja missä sinun olisi mahdollista hyödyntää potentiaaliasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nähdään haastattelussa!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön