top of page

ASIANTUNTIJAMME

Tiimimme koostuu työpsykologeista, jotka ovat erikoistuneita rekrytointien tukena hyödynnettäviin henkilöarviointeihin sekä yksilön hyvinvointi ja kehittymistä tukeviin  valmennuksiin.

 

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisellä, joustavalla ja liiketoimintalähtöisellä otteella, toimien asiakkaidemme luotettavana kumppanina.

Inka Rajaniemi-Malmberg

Co-founder, psykologikonsultti

Olen työ- ja organisaatiopsykologiaan suuntautunut psykologi. Erityisosaamistani ovat henkilöarvioinnit, joiden parissa olen työskennellyt useita vuosia. Lisäksi olen työskennellyt työterveyspsykologina, keskittyen lyhytterapeuttisiin hoitosuhteisiin.

Olen perehtynyt positiivisen psykologian teemoihin, kuten oman persoonan vahvuuksien ja potentiaalin hyödyntämiseen työssä.
Minulla on ymmärrystä myös laaja-alaisesti muista psykologisista ilmiöistä, kuten esimerkiksi manipulatiivisesta käyttäytymisestä ja sen vaikutuksista työyhteisöön.

 

Toimintatapani utelias, asioihin huolellisesti paneutuva ja ihmiset yksilöllisesti kohtaava. Inhimillisten arvojen ohella olen työssäni myös liiketoimintalähtöinen ja liiketoiminnan realiteetteja huomioiva.

768F7FD4-EB38-4639-846B-7C7EF1E23C1A_1_201_a-2-scaled-e1596646778350-2048x1388.jpeg

Elina Suutarinen

Co-Founder, psykologikonsultti

Olen työelämän ilmiöihin erikoistunut psykologi. Suuren osan työurastani olen keskittynyt psykologisiin henkilöarviointeihin ja moderniin rekrytointiin. Näiden lisäksi sydämeni sykkii työyhteisöjen ja yksilöiden valmentamiselle ja työhyvinvoinnin teemoille. 

 

Laaja-alainen kokemukseni niin psykologikonsultin, työterveyspsykologin kuin HR:n tehtävistä sekä yrittäjyydestä on tuonut minulle laaja-alaista ymmärrystä ja näkemystä työelämän ilmiöistä, erilaisista työkulttuureista ja liiketoiminnoista. Olen saanut kiitosta erityisesti joustavasta, asiakaslähtöisestä ja analyyttisestä toimintatavastani – paneudun jokaiseen projektiin yksilöllisesti ja huolella.

Elina.jpg

Susanne Simelius

Psykologikonsultti

susanne@ikigai-assessments.fi

+358 50 5566790

Olen työelämän psykologisista ilmiöistä kiinnostunut konsultti. Ydinosaamistani onkin työ- ja organisaatiopsykologia, johon olen syventynyt niin opinnoissani kuin aiemman työkokemukseni myötä henkilöarvoinnin ja työterveyshuollon parissa.

Työskentelyäni ohjaa asiakaslähtöisyys ja laatuhakuisuus. Henkilöarvioinnissa minua motivoi asiakasorganisaatioiden kumppanina toimiminen ja arvokkaan lisätiedon tuottaminen onnistuneiden ehdokasvalintojen tueksi. Lisäksi minua innostaa mahdollisuus myötävaikuttaa ehdokkaiden merkityksellisten työurien rakentumiseen.

Susanne-Simelius-2-e1668426368939-1024x856.jpg

Lilli Sundvik

Advisor

lilli@ikigai-assessments.fi 

+358 50 5110822

Olen kokenut työ –ja organisaatiopsykologi ja yrittäjä. Olen tehnyt väitöskirjani suoritusarvioinnin objektiivisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Erityisosaamistani ovat johdon henkilöarvioinnit ja henkilöarvioinnit transformaatiotilanteissa.

Toimin yrittäjänä Psykologitoimisto Cresco Oy:ssä 20 vuotta, myytyäni sen Opteamille toimin siellä liiketoimintajohtajana ja edelleen Baronan ostettua Opteamin. Intohimoni on asiakkaan avainhenkilövalintojen ja  transformaation onnistuminen. Siinä minua auttaa oma johtamiskokemus sekä syvä työpsykologinen osaaminen.

Lilli-Sundvik-Advisor-IKIGAI-Assessments.-1-768x645.png

Saara Loponen

Koordinaattori

Olen kauppatieteiden opiskelija ja tuleva markkinoinnin ammattilainen. Opintojeni kautta olen oppinut yksilöiden mahdollisuudesta vaikuttaa kokonaisten organisaatioiden kehitykseen. Siten olenkin kiinnostunut yksilöiden työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttamisesta onnistuneiden rekrytointien kautta.

 

Toimin koordinaattorina ja vastaan  henkilöarviointien sujuvuudesta ja ehdokaskokemuksien onnistumisesta. Toimintatavoiltani olen toimelias ja huomaavainen. Ulkomailla asuttujen ajanjaksojen seurauksena mielenkiinnon kohteekseni on noussut kulttuurillisen monimuotoisuuden mahdollisuus rikastuttaa yritysten toimintaa.

Saara-Loponen-3-e1668426467233-1024x856.jpg

Emilia Ankkuri

Koordinaattori

emilia@ikigai-assessments.fi 

 +358 503372333

Olen psykologian maisterivaiheen opiskelija ja uusin lisäys Ikigain koordinaattoritiimiin. Työskentelytavoiltani minua on kuvattu ihmislähtöiseksi mutta kunnianhimoiseksi ja aikaansaavaksi, mistä osaksi voikin kiittää vuosien kilpaurheilutaustaani.

 

Tulevana psykologina minua kiinnostaa erityisesti psykologisen tietotaidon soveltaminen henkilöarvioinnissa tavoilla, jotka lisäävät yksilön ja koko organisaation työhyvinvointia sekä auttavat tunnistamaan ja hyödyntämään yksilöiden potentiaalia.

Emilia-Ankkuri-IKIGAI-koordinaattori-kopio-1024x799.jpeg

Mayling Laihosola

Koordinaattori

Olen tuleva kasvatustieteen ammattilainen ja monialainen generalisti. Koordinaattorina vastaan henkilöarviointien sujuvasta toteutuksesta ja toimin ehdokkaiden yhteyshenkilönä. Palvelullinen ja inhimillinen lähestymistapani ohjaa minua sujuvan yhteistyön toteuttamisessa.

Opinnot yleisen ja aikuiskasvatustieteen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni organisaatioiden toimintatavoista sekä työelämän kehitykseen liittyvistä ilmiöistä. Kaksikielisenä minulle on mielekästä toimia myös kansainvälisillä kentillä.

Mayling-Laihosola-4-e1668426426955-1024x751.jpg

Haluaisitko kuulla lisää IKIGAISTA?

Kiitos viestistäsi.

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian! :)

ikigai-22-443_websize.jpg
bottom of page