top of page

ASIANTUNTIJAMME

Tiimimme koostuu työpsykologeista, jotka ovat erikoistuneita rekrytointien tukena hyödynnettäviin henkilöarviointeihin sekä yksilön hyvinvointi ja kehittymistä tukeviin  valmennuksiin.

 

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisellä, joustavalla ja liiketoimintalähtöisellä otteella, toimien asiakkaidemme luotettavana kumppanina.

Inka Rajaniemi-Malmberg

Co-founder / Lead Consultant, Business Psychologist

Olen työ- ja organisaatiopsykologiaan suuntautunut psykologi. Perustimme Ikigain yhdessä kollegani Elinan kanssa, koska halusimme uudistaa rekrytointialaa tuomalla molemminpuoliseen yhteensopivuuteen pohjaavaa Ikigai-ajattelua rekrytointeihin ja henkilöarviointeihin.

Olen perehtynyt erityisesti persoonallisuuteen liittyviin teemoihin, kuten omien luontaisten vahvuusalueiden ja motivaatiotekijöiden hyödyntämiseen työssä. Lisäksi olen perehtynyt myös haastavampiin ilmiöihin, kuten liialliseen perfektionismiin, manipulatiiviseen käyttäytymiseen sekä työuupumukseen liittyviin syihin ja seurauksiin.

Minua motivoi työssäni mahdollisuus auttaa asiakasyrityksiämme menestymään onnistuneiden rekrytointien kautta, sekä samalla mahdollisuus syventää ihmisten itsetuntemusta ja sitä kautta tukea heitä hakeutumaan omien luontaisten vahvuuksien mukaiseen työhön. Työskentelytapani on analyyttinen, joustava ja liiketoimintalähtöinen.

Erityisosaaminen:

Henkilöarvioinnit

Yksilöcoaching

Tiimivalmennukset

Tiimien kehittäminen

Koulutus:

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi (2017)

Kauppatieteiden maisteri (kesken)

Henkilöarvioinnin sertifikaatti

 

Ikigai Assessments Inka Rajaniemi-Malmberg

Elina Suutarinen

Co-Founder / Lead Consultant, Business Psychologist

Olen työelämän ilmiöihin erikoistunut psykologi. Suuren osan työurastani olen keskittynyt psykologisiin henkilöarviointeihin ja moderniin rekrytointiin. Näiden lisäksi sydämeni sykkii työyhteisöjen ja yksilöiden valmentamiselle ja työhyvinvoinnin teemoille. 

 

Laaja-alainen kokemukseni niin psykologikonsultin, työterveyspsykologin kuin HR:n tehtävistä sekä yrittäjyydestä on tuonut minulle laaja-alaista ymmärrystä ja näkemystä työelämän ilmiöistä, erilaisista työkulttuureista ja liiketoiminnoista. Olen saanut kiitosta erityisesti joustavasta, asiakaslähtöisestä ja analyyttisestä toimintatavastani – paneudun jokaiseen projektiin yksilöllisesti ja huolella.

Erityisosaaminen:

Henkilöarvioinnit

Rekrytointikoulutukset

Suorahaut

Tiimivalmennukset

Koulutus:

Henkilöarvioinnin sertifikaatti

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi (2016)

Ikigai Assessments Elina Suutarinen

Mervi Puupponen

Lead Consultant, Business Psychologist

Olen kokenut työ- ja organisaatiopsykologiaan suuntautunut psykologi. Olen toiminut yrittäjänä, johtajana, konsulttina ja psykologina monenlaisten inhimillistä toimintaa koskevien kysymysten äärellä. Erityisosaamistani ovat henkilövalinnat, rekrytointi ja avainhenkilöiden coaching.

Palkitsevinta työssäni on molemminpuolisen sopivuuden tunnistaminen henkilöarvioinnin avulla ja onnistumisen tukeminen coachauksen keinoin – erityisen innostavaa on yritysten ja ihmisten kehittäminen kohti tiedostavampaa ja merkityksellisempää toimintaa. Pitkä kokemukseni psykologin työstä liiketoiminnan ja työterveyden äärellä, yrittäjänä ja ihmisten johtajana ovat kasvattaneet taitoa tunnistaa ja nimetä erilaisia psykologisia ilmiöitä sekä nähdä olennainen. Nautin ihmisten kohtaamisesta, oivalluttamisesta ja yksilöllisen potentiaalin tunnistamisesta.

Erityisosaaminen: 
 

Henkilöarvioinnit

Avainhenkilöiden yksilöcoaching

Koulutus:
 

ACC Coach

Henkilöarvioinnin sertifikaatti

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi

Ikigai Assessments  Mervi Puupponen

Lilli Sundvik

Advisor

Olen kokenut työ –ja organisaatiopsykologi ja yrittäjä. Olen tehnyt väitöskirjani suoritusarvioinnin objektiivisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Erityisosaamistani ovat johdon henkilöarvioinnit ja henkilöarvioinnit transformaatiotilanteissa.

Toimin yrittäjänä Psykologitoimisto Cresco Oy:ssä 20 vuotta, myytyäni sen Opteamille toimin siellä liiketoimintajohtajana ja edelleen Baronan ostettua Opteamin. Intohimoni on asiakkaan avainhenkilövalintojen ja  transformaation onnistuminen. Siinä minua auttaa oma johtamiskokemus sekä syvä työpsykologinen osaaminen.

Ikigai Assessments Lilli Sundvik

Emilia Ankkuri

Psykologikonsultti

emilia@ikigai-assessments.fi 

+358 50 337 2333

Olen vastavalmistunut psykologi. Työskentelytavoiltani minua on kuvattu ihmislähtöiseksi mutta kunnianhimoiseksi ja aikaansaavaksi, mistä osaksi voikin kiittää vuosien kilpaurheilutaustaani.

 

Psykologina minua kiinnostaa erityisesti psykologisen tietotaidon soveltaminen henkilöarvioinnissa tavoilla, jotka lisäävät yksilön ja koko organisaation työhyvinvointia sekä auttavat tunnistamaan ja hyödyntämään yksilöiden potentiaalia.

Emilia Ankkuri

Emma Kotiranta

Koordinaattori

emma@ikigai-assessments.fi 

+358 50 5519766

Ikigailla toimin koordinaattorina ja suuntaan samalla kohti maisterintutkintoani henkilöstöjohtamisen ja organisaatioiden kehittämisen parissa. Koordinaattorina vastuualueisiini kuuluu ehdokaskokemuksista huolehtiminen sekä henkilöarviointien sujuvuuden toteuttaminen.

 

Minua innostavat ihmislähtöiset toimintatavat ja niiden toteuttaminen parhaan mahdollisen ehdokaskokemuksen saavuttamiseksi. Työssäni pääsen hyödyntämään mielenkiintoani ihmisten hyvinvointia kohtaan sekä toteuttamaan taitojani yritystoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen näkökulmasta. 

Kotiranta Emma_edited.jpg

Haluaisitko kuulla lisää IKIGAISTA?

Kiitos viestistäsi.

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian! :)

ikigai-22-443_websize.jpg
bottom of page