top of page
ikigai-22-545_websize.jpg

REFERENSSIT

Näyttökuva 2023-4-18 kello 21.03.20.png

Alexander Doepel

Partner, co-founder
Reagle Oy

REAGLEN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain henkilöarviointeja rekrytointiemme tukena ja olemme erinomaisen tyytyväisiä yhteistyöhömme. Reaglella jokainen rekrytointi on meille tärkeä ja tahdomme varmistaa uusien henkilöiden sopimisen työkulttuuriimme. Olemmekin saaneet henkilöarvioinneista arvokasta dataa ja syvyyttä rekrytointipäätöstemme tueksi. Ikigain konsultit ovatkin tavoittaneet hyvin Reaglelle leimallisen yrityskulttuurin, ja henkilöarvioinnin kautta valitut henkilöt ovat sopineet erittäin hyvin toimintakulttuuriimme.

 

Ikigain toiminta on ollut ketterää ja liiketoimintalähtöistä – he ymmärtävät, että parhaista osaajista on kova pula ja potentiaalisen henkilön löydyttyä on toimittava ripeästi.”

Halonen-5856-profiili.jpg

Tomi Halonen

CEO
Hopkins Oy

HOPKINSIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme hyödyntäneet Ikigain henkilöarviointeja konsulttivalintojemme tukena jo useamman vuoden.
Ikigain konsulttien toimintaan voi aina luottaa – he paneutuvat toimeksiantoihin huolellisesti, toimivat järjestelmällisesti sekä kantavat vastuun työstään alusta loppuun. He eivät ole yltiödynaamisia säheltäjiä niin, että pallot tippuisivat ja asiakkaan pitäisi soitella perään, tai tylsiä byrokraatteja, vaan yhteistyö on ollut kaikin puolin miellyttävää ja sujuvaa.
 
Asiakkaana olemme kokeneet olevamme juuri oikea asiakas, eikä yksi asiakas muiden joukossa, jota hoidetaan ohimennen. Voinkin suositella heitä lämpimästi, mikäli etsitte laadukasta ja luotettavaa kumppania rekrytointeihin.”

SuviAsikainen.jpg

Suvi Asikainen

Co-founder
Kupli Oy

KUPLIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Käytimme ensimmäistä kertaa henkilöarviointia osana rekrytointia ja koko prosessi meni todella hyvin. Saimme paljon arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi ja IKIGAIn osaaminen ja ammattitaito vakuutti meidät. Voin suositella IKIGAIta lämpimästi.”

Huhtamäki-Hanna-Heikkilä-2-1024x1022 (1)

Hanna Heikkilä

Head of Organization & People Development
Huhtamäki Oyj

HUHTAMÄEN KOKEMUKSIA KEHITTYMISTÄ TUKEVISTA HENKILÖARVIOINNEISTA

”Valitsimme IKIGAI:n arviointikumppaniksemme HR-organisaatiomme muutostilanteessa. Halusimme tunnistaa organisaatiossamme olevaa potentiaalia ja tarjota tilaisuuden HR-osaajillemme itsensä kehittämiseen ja omien uratoiveiden selkeyttämiseen.

Arvostimme yhteistyössä Ikigain konsulttien kanssa heidän asiantuntemustaan ja näkemystään siitä, miten projekti kannattaisi toteuttaa. Projekti oli kokoluokaltaan melko suuri ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä johtuen vaati aika- ja kulttuurierojen huomioimista.

 

Koemme, että meidän tarpeemme ja toiveemme kuultiin ja saimme räätälöityä yhteistyössä meille sopivan arviointikonseptin. Voinkin lämpimästi suositella yhteistyötä Inkan ja Elinan kanssa vastaavissa tilanteissa.”

1602504042402.jpg

Nelli Rovamaa

People operations Lead
Supermetrics Oy

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

 

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

Mikko-Nousiainen-2021-300x300.png

Mikko Nousiainen

CEO
Green Building Council Finland

GREEN BUILDING COUNCIL FINLANDIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain palveluita rekrytointipäätöksen tukena useassa tärkeässä rekrytoinnissamme. Henkilöarvioinnin tuottama syväluotaava analyysi siitä, millainen henkilö on kyseessä ja mitkä ovat hänen vahvuuksia ja mistä asioista hän motivoituu on todella arvokasta tietoa meille. Olemmekin hyödyntäneet näitä tietoja yhtenä valintaperusteena.

 

Henkilöarvioinnin tulokset ovat vastanneet hyvin sitä, millaiseksi henkilö on osoittautunut työssä ja työyhteisössä – Inka ja Elina ovat työssään asiantuntevia ja ammattitaitoisia. Yhteistyö Ikigain kanssa on ollut joustavaa, suoraviivaista ja tehokasta.”

”Monissa rekrytointiprosesseissa kandidaatti voi kokea, että häntä syynätään ja asetelma voi tuntua painostavalta. IKIGAI:n henkilöarviointiin osallistuessani tätä kokemusta ei minulle tullut – päinvastoin, koin tulleeni kohdatuksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti, ja arviointi oli mielenkiintoinen kokemus.”

EHDOKKAIDEMME KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

bottom of page