top of page
Näyttökuva 2023-6-13 kello 22.43.29.png

REFERENSSIT

Mira Vierto refe.jpg

Mira Vierto

Business Director
SEK

SEKIN KOKEMUKSIA
HENKILAÖRVIOINNISTAMME

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Ikigain henkilöarviointipalveluihin, enkä uskaltaisi enää tehdä rekrytointeja ilman henkilöarviointianne. Jos jotakin, aion antaa jatkossa vieläkin suuremman painoarvon arviointituloksille. Olette saaneet poikkeuksellisen hyvin kiinni jokaisesta eri työtehtävästä ja siitä, millaisia erityispiirteitä alallamme on. Myös rekrytoitavilta olemme saaneet innostunutta palautetta arvioinneista, jotka ovat olleet myös heille itselleen hyödyllisiä.”

Näyttökuva 2023-4-18 kello 21.03.20.png

Alexander Doepel

Partner, co-founder
Näyttökuva 2023-4-8 kello 18.24.09.png

REAGLEN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain henkilöarviointeja rekrytointiemme tukena ja olemme erinomaisen tyytyväisiä yhteistyöhömme. Reaglella jokainen rekrytointi on meille tärkeä ja tahdomme varmistaa uusien henkilöiden sopimisen työkulttuuriimme. Olemmekin saaneet henkilöarvioinneista arvokasta dataa ja syvyyttä rekrytointipäätöstemme tueksi. Ikigain konsultit ovatkin tavoittaneet hyvin Reaglelle leimallisen yrityskulttuurin, ja henkilöarvioinnin kautta valitut henkilöt ovat sopineet erittäin hyvin toimintakulttuuriimme.

 

Ikigain toiminta on ollut ketterää ja liiketoimintalähtöistä – he ymmärtävät, että parhaista osaajista on kova pula ja potentiaalisen henkilön löydyttyä on toimittava ripeästi.”

Halonen-5856-profiili.jpg

Tomi Halonen

CEO
2.png

HOPKINSIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme hyödyntäneet Ikigain henkilöarviointeja konsulttivalintojemme tukena jo useamman vuoden.


Ikigain konsulttien toimintaan voi aina luottaa – he paneutuvat toimeksiantoihin huolellisesti, toimivat järjestelmällisesti sekä kantavat vastuun työstään alusta loppuun. He eivät ole yltiödynaamisia säheltäjiä niin, että pallot tippuisivat ja asiakkaan pitäisi soitella perään, tai tylsiä byrokraatteja, vaan yhteistyö on ollut kaikin puolin miellyttävää ja sujuvaa.
 
Asiakkaana olemme kokeneet olevamme juuri oikea asiakas, eikä yksi asiakas muiden joukossa, jota hoidetaan ohimennen. Voinkin suositella heitä lämpimästi, mikäli etsitte laadukasta ja luotettavaa kumppania rekrytointeihin.”

Matti Vansén image.jpeg

Matti Vansén

Co-Founder
Näyttökuva 2023-9-8 kello 13.12.00.png

BOWA LEGALIN KOKEMUKSIA IKIGAI-COACHINGISTA

”Osallistuin Ikigai-coachingiin, jossa tavoitteena on saada omaa potentiaalia vielä paremmin hyödynnettyä sekä vastaavasti vähennettyä työn kuormittavia elementtejä psykologisten työkalujen avulla. Psykologisten testimenetelmien sekä keskustelujemme avulla itsetuntemukseni syveni, ja oivalsin paremmin syy-seurassuhteita omien työskentely- ja reagointitapojeni taustalla.

 

Minua ihmetyttää, että yritykset ovat tyypillisesti valmiita uhraamaan tuhansia euroja esimerkiksi kalliisiin myyntikoulutuksiin, mutta yritysten avainhenkilöiden henkilökohtaista kehittymistä tukevat palvelut ovat niitä, joiden suhteen budjetti on tyypillisesti tiukalla.

 

Koen, että coaching on tyypillisesti melko pieni investointi suhteessa siitä saatavaan hyötyyn – opin itsestäni enemmän lyhyessä ajassa kuin koskaan aiemmin – prosessi kehitti minua sekä ihmisenä, tiimin jäsenenä että esihenkilönä.”

Antti Laakso kuva.webp

Antti Laakso

Head of Procurement
Aalto Univ.png

AALTO-YLIOPISTON KOKEMUKSIA HENKILAÖRVIOINNISTAMME

”Ikigai on toiminut Aallon Talouspalveluiden kumppanina henkilöarvioinneissa ja suorahauissa jo usean vuoden ajan. Erityisesti hankintatiimimme rakentamisessa Ikigai on ollut korvaamaton luottokumppanimme. Jokainen yhdessä hoidettu projekti on sujunut vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja sujuvasti ja yhteistyö on ollut todella mukavaa. Projektit on saatu hoidettua välillä ennätyksellisenkin nopeasti, mutta laadusta ei ole koskaan tingitty. Ikigain kanssa hoidetut rekrytoinnit ovat menneet erinomaisen nappiin ja yhdessä olemme pystyneet rakentamaan tiimin, joka pelaa hyvin yhteen!"

FIGBC Anne Valkama Kuva Annika Miettinen 2022.png

Anne Valkama

Head of Communications
1_edited.png

GBC:N KOKEMUKSIA IKIGAI-COACHINGISTA

"Sain jo ensimmäisessä tapaamisessa IKIGAI Assessmentsin psykologilta konkreettisia keinoja työpäivän tauottamiseen ja ymmärsin kuinka pienet tauot edistävät työstä palautumista kokonaisuudessaan. Keskusteluissa hyödyin psykologin tarkkasilmäisistä havainnoista ja sain siten itselleni uudenlaisia näkökulmia, kuinka esimerkiksi toimia minulle jännittävissä tai haastavissa tilanteissa."

SuviAsikainen.jpg

Suvi Asikainen

Co-founder
4.png

KUPLIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Käytimme ensimmäistä kertaa henkilöarviointia osana rekrytointia ja koko prosessi meni todella hyvin. Saimme paljon arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi ja IKIGAIn osaaminen ja ammattitaito vakuutti meidät. Voin suositella IKIGAIta lämpimästi.”

Huhtamäki-Hanna-Heikkilä-2-1024x1022 (1)

Hanna Heikkilä

Head of Organization & People Development
2.png

HUHTAMÄEN KOKEMUKSIA KEHITTYMISTÄ TUKEVISTA HENKILÖARVIOINNEISTA

”Valitsimme IKIGAI:n arviointikumppaniksemme HR-organisaatiomme muutostilanteessa. Halusimme tunnistaa organisaatiossamme olevaa potentiaalia ja tarjota tilaisuuden HR-osaajillemme itsensä kehittämiseen ja omien uratoiveiden selkeyttämiseen.

Arvostimme yhteistyössä Ikigain konsulttien kanssa heidän asiantuntemustaan ja näkemystään siitä, miten projekti kannattaisi toteuttaa. Projekti oli kokoluokaltaan melko suuri ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä johtuen vaati aika- ja kulttuurierojen huomioimista.

 

Koemme, että meidän tarpeemme ja toiveemme kuultiin ja saimme räätälöityä yhteistyössä meille sopivan arviointikonseptin. Voinkin lämpimästi suositella yhteistyötä Inkan ja Elinan kanssa vastaavissa tilanteissa.”

1602504042402.jpg

Nelli Rovamaa

People operations Lead
Näyttökuva 2023-4-8 kello 18.29.50.png

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

 

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

”Monissa rekrytointiprosesseissa kandidaatti voi kokea, että häntä syynätään ja asetelma voi tuntua painostavalta. IKIGAI:n henkilöarviointiin osallistuessani tätä kokemusta ei minulle tullut – päinvastoin, koin tulleeni kohdatuksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti, ja arviointi oli mielenkiintoinen kokemus.”

EHDOKKAIDEMME KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

bottom of page