top of page
EB2FE783-6C49-4A15-9450-453C0F6BA58D_1_201_a.jpeg

IKIGAI-HENKILÖARVIOINTI

Ikgai-henkilöarviointi tarjoaa syvällistä ja luotettavaa tietoa henkilön motivaatiotekijöistä, vahvuuksista ja kehittämisalueista suhteessa työtehtävään ja työkulttuuriin. Henkilöarvioinnin hyödyntäminen rekrytoinnin yhteydessä auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen rekrytointipäätöksen.  

Tunnista sopivin ehdokas

Rekrytointiprosessin osana käytetty Ikigai-henkilöarviointi auttaa tunnistamaan sopivimman ehdokkaan kärkikandidaattien joukosta.

 

Käyttämämme monimenetelmäinen henkilöarviointi on tutkitusti paras menetelmä henkilön työ­suoriutumisen ennustamisessa.

Ehdokkaan sopivuutta tehtävään arvioidaan sekä haettavan tehtävän että organisaatiokulttuurin näkökulmasta – peilaamme ehdokkaan vahvuuksia ja motivaatiotekijöistä suhteessa haettavaan tehtävään ja organisaatioon.

 

Hyvä yhteensopivuus näkyy työntekijän hyvinvointina ja tuloksekkaana toimintana, edesauttaen organisaation menestystä.

Inhimillinen ja yksilöllinen lähestymistapa

Tapamme tehdä henkilöarviointeja on inhimillinen: huomioimme työssämme vahvasti paitsi asiakasyritystemme liiketoiminnan lainalaisuuksia, myös yksilön tarpeita, luontaisia taipumuksia ja työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä.

 

Tiedämme, että työyhteisön hyvinvointi lisää myös tuottavuutta. Kohtaamme henkilöarviointiin osallistuvat ehdokkaat  inhimillisesti ja yksilöllisesti.

Referenssit

Halonen-5856-profiili.jpg

Tomi Halonen

CEO
Hopkins Oy

HOPKINSIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme hyödyntäneet Ikigain henkilöarviointeja konsulttivalintojemme tukena jo useamman vuoden. Ikigain konsulttien toimintaan voi aina luottaa – he paneutuvat toimeksiantoihin huolellisesti, toimivat järjestelmällisesti sekä kantavat vastuun työstään alusta loppuun. He eivät ole niin yltiödynaamisia säheltäjiä, että pallot tippuisivat ja asiakkaan pitäisi soitella perään, tai tylsiä byrokraatteja, vaan yhteistyö on ollut kaikin puolin miellyttävää ja sujuvaa.
 
Asiakkaana olemme kokeneet olevamme juuri oikea asiakas, eikä yksi asiakas muiden joukossa, jota hoidetaan ohimennen. Voinkin suositella heitä lämpimästi, mikäli etsitte laadukasta ja luotettavaa kumppania rekrytointeihin.”

Näyttökuva 2023-4-18 kello 21.03.20.png

Alexander Doepel

Partner, Co-founder
Reagle Oy

REAGLEN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain henkilöarviointeja rekrytointiemme tukena ja olemme erinomaisen tyytyväisiä yhteistyöhömme. Reaglella jokainen rekrytointi on meille tärkeä ja tahdomme varmistaa uusien henkilöiden sopimisen työkulttuuriimme. Olemmekin saaneet henkilöarvioinneista arvokasta dataa ja syvyyttä rekrytointipäätöstemme tueksi.


Ikigain konsultit ovat tavoitaneet hyvin Reaglelle leimallisen yrityskulttuurin, ja henkilöarvioinnin kautta valitut
henkilöt ovat sopineet erittäin hyvin toimintakulttuuriimme. Ikigain toiminta on ollut ketterää ja liiketoimintalähtöistä – he ymmärtävät, että parhaista osaajista on kova pula ja potentiaalisen henkilön löydyttyä on toimittava ripeästi.”

Mikko-Nousiainen-2021-300x300.png

Mikko Nousiainen

CEO
Green Building Council Finland

GREEN BUILDING COUNCIL FINLANDIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain palveluita rekrytointipäätöksen tukena useassa tärkeässä rekrytoinnissamme. Henkilöarvioinnin tuottama syväluotaava analyysi siitä, millainen henkilö on kyseessä ja mitkä ovat hänen vahvuuksia ja mistä asioista hän motivoituu on todella arvokasta tietoa meille. Olemmekin hyödyntäneet näitä tietoja yhtenä valintaperusteena.

 

Henkilöarvioinnin tulokset ovat vastanneet hyvin sitä, millaiseksi henkilö on osoittautunut työssä ja työyhteisössä – Inka ja Elina ovat työssään asiantuntevia ja ammattitaitoisia. Yhteistyö Ikigain kanssa on ollut joustavaa, suoraviivaista ja tehokasta.”

bottom of page