top of page
53E4967E-B0BE-48AF-A0C2-F8CF66FB5093_1_201_a.jpeg

VALMENNUKSET

Valmennamme niin yksilöitä kuin tiimejäkin hyödyntäen työpsykologista tietoa sekä monipuolisia ja tutkittuja psykometrisiä arviointimenetelmiä. Tiimivalmennuksemme auttavat parantamaan tiimin yhteistyötä ja tukevat tiimien kykyä hyödyntää tiimin erilaisia vahvuuksia. Yksilövalmennuksemme räätälöidään yksilöllisesti henkilön tavoitteet huomioiden.

IKIGAI-COACHING

Yksilöllisessä coachingissa fokuksessa on tyypillisesti itsetuntemuksen vahvistaminen, oman potentiaalin tunnistaminen, itseä kuormittavien työtehtävien ja tilanteiden tunnistaminen, mahdollisesti haitallisten toiminta- ja reagointimallien työstäminen sekä työstä palautumisen tukeminen.

Vaikka coaching ei ole terapiaa, laillistetut psykologimme pystyvät hyödyntämään coachingin tukena tarpeen mukaan elementtejä esimerkiksi hyväksymis- ja omistautumisterapiasta, joka tutkitusti vähentävät esimerkiksi stressiä sekä lisäävät henkilön voimavaroja.

Coachingista on hyötyä, vaikka henkilö ei kokisi työssään mitään erityisiä haasteita. Toimimmekin esimerkiksi esihenkilöille ja johtajille ulkopuolisena sparraajana, joka kuuntelee ja pystyy tuomaan psykologista näkökulmaa erilaisiin haastaviin tilanteisiin.

Coachingin fokusalueet, tavoitteet ja pituus räätälöidään yksilöllisesti tilanteen ja tarpeen mukaan.

 

Kaikki valmentajamme ovat laillistettuja psykologeja, joilla on ymmärrystä sekä liiketoiminnasta, että ihmismielestä.

IKIGAI-TIIMIVALMENNUS

Tiimivalmennuksessamme voimme esimerkiksi pureutua siihen, miten tehtävät kannattaisi organisoida, jotta kaikkien vahvuudet pääsisivät parhaiten esiin. Voimme myös paneutua tiimin jäsenten erilaisiin työskentely- ja kommunikointitapoihin, jotka voivat joskus aiheuttaa väärinymmärryksiä tiimin jäsenten välillä. Räätälöimme tiimivalmennuksemme tiimin tilanteen ja tarpeen mukaan.

Referenssit

Huhtamäki-Hanna-Heikkilä-2-1024x1022 (1)

Hanna Heikkilä

Head of Organization & People Development

Huhtamäki Oyj

1. HUHTAMÄEN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

”Valitsimme IKIGAI:n kumppaniksemme HR-organisaatiomme muutostilanteessa. Halusimme tunnistaa organisaatiossamme olevaa potentiaalia ja tarjota tilaisuuden HR-osaajillemme itsensä kehittämiseen ja omien uratoiveiden selkeyttämiseen.

Arvostimme yhteistyössä Ikigain kanssa heidän asiantuntemustaan ja näkemystään siitä, miten projekti kannattaisi toteuttaa. Projekti oli kokoluokaltaan melko suuri ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä johtuen vaati aika- ja kulttuurierojen huomioimista. Koemme, että meidän tarpeemme ja toiveemme kuultiin ja saimme räätälöityä yhteistyössä meille sopivan konseptin. Erityisesti kiitosta sai prosessiin kuuluva coaching-keskustelu.

 

Olemme tyytyväisiä, että valitsimme IKIGAI:n kumppaniksemme tässä tärkeässä projektissa. Voinkin lämpimästi suositella yhteistyötä Inkan ja Elinan kanssa vastaavissa tilanteissa.”

1602504042402.jpg

Nelli Rovamaa

People operations Lead

Supermetrics Oy

6. SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

bottom of page