referenssit

Huhtamäki Hanna Heikkilä.

HUHTAMÄEN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

”Valitsimme IKIGAI:n arviointikumppaniksemme HR-organisaatiomme muutostilanteessa. Halusimme tunnistaa organisaatiossamme olevaa potentiaalia ja tarjota tilaisuuden HR-osaajillemme itsensä kehittämiseen ja omien uratoiveiden selkeyttämiseen.

Arvostimme yhteistyössä Inkan ja Elinan kanssa heidän asiantuntemustaan ja näkemystään siitä, miten projekti kannattaisi toteuttaa. Projekti oli kokoluokaltaan melko suuri ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä johtuen vaati aika- ja kulttuurierojen huomioimista. Koemme, että meidän tarpeemme ja toiveemme kuultiin ja saimme räätälöityä yhteistyössä meille sopivan arviointikonseptin.

HR-osaajamme antoivat kokonaisuudessaan hyvin myönteistä palautetta arvioinnista. Arviointikokonaisuus tarjosi heille mahdollisuuden pysähtyä oman motivaationsa äärelle, ja arviointitulokset auttoivat selkeyttämään mahdollisia tulevaisuuden kehityspolkuja. Erityisesti kiitosta sai prosessiin kuuluva coaching-keskustelu, jossa arviointituloksia ja niiden hyödyntämistä käytiin konsulttien kanssa suullisesti läpi.

Elina ja Inka laativat arviointiprojektin pohjalta meille yhteenvedon, jossa tiimitason havaintoja peilattiin meidän HR-kompetenssimalliin. Tulemmekin hyödyntämään tätä yhteenvetoa kehitystyössämme, joka jatkuu edelleen.

Olemme tyytyväisiä, että valitsimme IKIGAI:n kumppaniksemme tässä tärkeässä projektissa. Voinkin lämpimästi suositella yhteistyötä Inkan ja Elinan kanssa vastaavissa tilanteissa.”

GREEN BUILDING COUNCIL FINLANDIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNEISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain palveluita rekrytointipäätöksen tukena useassa tärkeässä rekrytoinnissamme. Henkilöarvioinnin tuottama syväluotaava analyysi siitä, millainen henkilö on kyseessä ja mitkä ovat hänen vahvuuksia ja mistä asioista hän motivoituu on todella arvokasta tietoa meille. Olemmekin hyödyntäneet näitä tietoja yhtenä valintaperusteena. Henkilöarvioinnin tulokset ovat vastanneet hyvin sitä, millaiseksi henkilö on osoittautunut työssä ja työyhteisössä – Inka ja Elina ovat työssään asiantuntevia ja ammattitaitoisia. Yhteistyö Ikigain kanssa on ollut joustavaa, suoraviivaista ja tehokasta.”

Mikko Nousiainen Green Building Council Finland.

KUPLIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Käytimme ensimmäistä kertaa henkilöarviointia osana rekrytointia ja koko prosessi meni todella hyvin. Saimme paljon arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi ja IKIGAIn osaaminen ja ammattitaito vakuutti meidät. Voin suositella IKIGAIta lämpimästi.”

TIETOAKSELIn KOKEMUKSIA REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUiSTAMME

”Käännyn Ikigain ammattilaisten puoleen vaikeissa rekrytoinneissa. Perinteinen rekrytointi vie paljon aikaa ja onnistuminen on epävarmaa. On kustannustehokasta sekä järkevää jättää ammattilaisen harteille potentiaalisten ehdokkaiden kartoitus ja valikointi. Näin voi itse keskittyä olennaiseen.

Sanni nappaa hyvin kiinni ajatuksistani ja ymmärtää helposti ja osuvasti tarpeemme. Yhteistyö on sujuvaa ja arvostan sitä, että hän ottaa projektista vastuun ja patistaa minuakin edistämään asioita.

Tärkeintä on kuitenkin luottamus ja työn laatu! Olemme saaneet priimaa laatua ja tiedän, että Sanni tekee aina parhaansa meidän etuamme ajatellen. Tulokset puhuvatkin puolestaan, kaikki rekrytoinnit ovat onnistuneet, eikä ole tullut huteja. Tiedän kenelle soitan, jos minulla on henkilöstötarpeita.”

Juha-Pekka Orava TietoAkseli.
Nelli Rovamaa Supermetrics.

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA REKRYTOINTIKOULUTUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

EHDOKKAIDEMME KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNeiSTAMME

”Olen käynyt aiemmin henkilöarvioinnissa toisessa henkilöarviointifirmassa. IKIGAI Assessmentsin henkilöarviointiprosessi erottui kilpailijastaan positiivisesti: henkilöarviointi eteni sujuvasti ja tehokkaasti ja se oli jokaisen vaiheensa osalta laadukkaasti toteutettu. Tunnistin arviointilausunnosta itseni hyvin, ja psykologikonsultin kanssa käymäni sparrauskeskustelu tuloksista auttoi ymmärtämään itseäni lisää. Kaiken kaikkiaan IKIGAI:n henkilöarviointi jätti myönteisen kokemuksen, vaikka en tullutkaan valituksi hakemaani tehtävään.”

”Monissa rekrytointiprosesseissa kandidaatti voi kokea, että häntä syynätään ja asetelma voi tuntua painostavalta. IKIGAI:n henkilöarviointiin osallistuessani tätä kokemusta ei minulle tullut – päinvastoin, koin tulleeni kohdatuksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti, ja arviointi oli mielenkiintoinen kokemus.”

 

”Henkilöarviointi oli hyvä kokemus, vaikka en tullutkaan valituksi tehtävään. Tunnistin itseni henkilöarviointilausunnosta hyvin. Lausunto oli suorastaan voimaannuttava, ja olenkin lukenut sen läpi jo useaan kertaan. Tuntuu etuoikeutetulta, että minun pohtimiseeni ja kehittymiseni tukemiseen on käytetty näin runsaasti aikaa.”

”Henkilöarvioinnissa onnistuttiin luomaan myönteinen ja turvallinen ilmapiiri, jossa ei tuntenut olevansa syynissä tai arvostelun kohteena. Uskon, että tämä mahdollisti sen, että pystyin olemaan arviointitilanteessa oma itseni ja pohtimaan itseäni avoimesti. Arviointilausunnosta tunnistin itseni suurimmalta osin, mutta paria kohtaa jäin sen pohjalta pohtimaan. Sparrauskeskustelu auttoi kuitenkin ymmärtämään myös näitä kohtia.”

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön