referenssit

GREEN BUILDING COUNCIL FINLANDIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olemme käyttäneet Ikigain palveluita rekrytointipäätöksen tukena useassa tärkeässä rekrytoinnissamme. Henkilöarvioinnin tuottama syväluotaava analyysi siitä, millainen henkilö on kyseessä ja mitkä ovat hänen vahvuuksia ja mistä asioista hän motivoituu on todella arvokasta tietoa meille. Olemmekin hyödyntäneet näitä tietoja yhtenä valintaperusteena. Henkilöarvioinnin tulokset ovat vastanneet hyvin sitä, millaiseksi henkilö on osoittautunut työssä ja työyhteisössä – Inka ja Elina ovat työssään asiantuntevia ja ammattitaitoisia. Yhteistyö ikigain kanssa on ollut joustavaa, suoraviivaista ja tehokasta.”

Mikko Nousiainen Green Building Council Finland.

KUPLIN KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Käytimme ensimmäistä kertaa henkilöarviointia osana rekrytointia ja koko prosessi meni todella hyvin. Saimme paljon arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi ja IKIGAIn osaaminen ja ammattitaito vakuutti meidät. Voin suositella IKIGAIta lämpimästi.”

SUPERMETRICSIN KOKEMUKSIA REKRYTOINTIKOULUTUKSESTAMME

”IKIGAI Assessmentsin rekrytointikoulutus oli täydellinen valinta rekrytointitiimillemme. Sisältö oli mietitty hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja koulutuksessa esitettiin läpikäytävät aihealueet selkeästi ja ammattimaisesti. Koulutuksesta jäi mieleen paljon konkreettisia neuvoja, mitä voi hyödyntää joka päiväisessä työssä.

Koen, että opin paljon uutta erityisesti objektiivisesta rekrytoinnista ja suosittelenkin lämpimästi vastaavaa koulutusta kaikille rekrytoinnin ammattilaisille tai aiheesta kiinnostuneille!”

Nelli Rovamaa Supermetrics.

EHDOKKAIDEMME KOKEMUKSIA HENKILÖARVIOINNISTAMME

”Olen käynyt aiemmin henkilöarvioinnissa toisessa henkilöarviointifirmassa. IKIGAI Assessmentsin henkilöarviointiprosessi erottui kilpailijastaan positiivisesti: henkilöarviointi eteni sujuvasti ja tehokkaasti ja se oli jokaisen vaiheensa osalta laadukkaasti toteutettu. Tunnistin arviointilausunnosta itseni hyvin, ja psykologikonsultin kanssa käymäni sparrauskeskustelu tuloksista auttoi ymmärtämään itseäni lisää. Kaiken kaikkiaan IKIGAI:n henkilöarviointi jätti myönteisen kokemuksen, vaikka en tullutkaan valituksi hakemaani tehtävään.”

”Monissa rekrytointiprosesseissa kandidaatti voi kokea, että häntä syynätään ja asetelma voi tuntua painostavalta. IKIGAI:n henkilöarviointiin osallistuessani tätä kokemusta ei minulle tullut – päinvastoin, koin tulleeni kohdatuksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti, ja arviointi oli mielenkiintoinen kokemus.”

 

”Henkilöarviointi oli hyvä kokemus, vaikka en tullutkaan valituksi tehtävään. Tunnistin itseni henkilöarviointilausunnosta hyvin. Lausunto oli suorastaan voimaannuttava, ja olenkin lukenut sen läpi jo useaan kertaan. Tuntuu etuoikeutetulta, että minun pohtimiseeni ja kehittymiseni tukemiseen on käytetty näin runsaasti aikaa.”

”Henkilöarvioinnissa onnistuttiin luomaan myönteinen ja turvallinen ilmapiiri, jossa ei tuntenut olevansa syynissä tai arvostelun kohteena. Uskon, että tämä mahdollisti sen, että pystyin olemaan arviointitilanteessa oma itseni ja pohtimaan itseäni avoimesti. Arviointilausunnosta tunnistin itseni suurimmalta osin, mutta paria kohtaa jäin sen pohjalta pohtimaan. Sparrauskeskustelu auttoi kuitenkin ymmärtämään myös näitä kohtia.”

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön